Entertainment

Entertainment direct op uw eigen TV

Het wordt nu nog leuker.

Naast de zorg- en telecomdiensten biedt MediaCare ook entertainment: leuk, handig of nuttig. Alle entertainment-diensten zijn beschikbaar op uw eigen tv-toestel; dus altijd bij de hand en gemakkelijk te bedienen met de afstandsbediening.

Spelletje en braintrainers

Een selectie van bekende en minder bekende spelletjes is op uw televisie beschikbaar. Om lekker te ontspannen. Of juist om uw geheugen aan het werk te zetten en zo op een leuke manier scherp te blijven.

Raad de Straat

Weet u nog hoe uw woonplaats er vroeger uit zag? Waar de bakker zat en wie er in het grote huis op de hoek woonde? Met de foto’s van Raad de Straat waant u zich weer even terug in uw jeugd. U kunt ook zelf uw eigen foto’s van vroeger in de bibliotheek laten plaatsen en anderen laten raden in welke straat u woonde.

Kerk TV

Bent u niet meer in staat om op zondag de bijeenkomst bij te wonen? Als in uw kerk opnames van de dienst gemaakt worden, kunt u er met Kerk TV toch bij zijn.

Familie TV

Ontvang foto’s en berichten van uw kinderen en kleinkinderen op uw tv. Zodra uw kinderen een nieuw bericht of foto plaatsen komt die op uw tv. Zo krijgt u een mooi fotoalbum en blijft u op de hoogte wat uw kinderen en kleinkinderen doen.